Logo 'sgravenboules

‘s Gravenboules

Jeux des Boules…….Mama was is dat nou weer?? euh….. Ja, kleine, dat is iets met grote knikkers. Nou wil je het weten ? Dan ben je van harte welkom hier ,met je papa en mama, broertjes,zusjes en misschien een paar goede vrienden. Wel van te voren even vragen of ze niet te goed zijn.

Foto taart Malkenhorst

Bakkerij Malkenhorst

Altijd al een keer in een bakkerij mee willen kijken hoe al dat lekkers gemaakt wordt? Bakker Wim gaat jouw zijn geheimen vertellen. En wie weet mag je zelf een lekkere taart of gebakje maken.

Buggy Westland

Dit is zooo cool!!! Lekker met een buggy op pad. Misschien zelfs wel op het strand, uiteraard onder goede begeleiding!

Cannes By Kim

Zo…. Als je hier geweest bent kun je en koken en serveren. Kim toont je de keuken en gaat samen met je vriendjes of vriendinnetjes een lekker iets maken, maar afwassen hoort er ook bij natuurlijk.

De Tapu Duinwacht

Struinen door de duinen met een heuse duinwachter! Ogen open en oren gespitst! In de duintuin is van alles te zien, horen, ruiken en voelen. Reeen spotten, vossen besluipen of met een echte Jeep het duin in!

De Verkleedkist

Bij de Verkleedkist mag je een mooie outfit uitkiezen die je die dag zou willen dragen. Verkleed als banaan, als zeepiraat of misschien wel als 1 van de dames van K3. Het kan hier allemaal en ook papa en mama kunnen zich eens even uitleven!

Logo De Zweth

de Zweth

De Zweth in Kwintsheul is al jarenlang hèt adres voor gezellige activiteiten zoals waterfietsen, rondvaren in een fluisterboot, midgetgolfen en complete kinderfeestjes. Dus wil jij fluisterend over het waterfietsen of een leuk spelletje midgetgolfen met je familie? Dat gaan we regelen!

Foto van Dieren Ambulance

Dierenambulance

Heb je wel eens met een auto op het strand gereden? Dat gaan we doen maar niet met een gewone auto maar met een dierenambulance. Of wil je liever kijken bij de opvang van vogels, egels of andere dieren? Het is jouw dag, dus jij mag het zeggen!

Logo Duinboerderdij

Duinboerderij Willemshoeve

Gezellig met met de geiten een ritje door de duinen,of helpen en knuffelen op de kinderboerderij!

Logo Hebbes Partysmink

Hebbes Partyschmink

Dat is gaaf! Leuk geschminkt worden alleen of met een paar andere erbij en dan stoere foto`s.

Foto Hoefsmederij v.d Ende

Hoefsmederij

Weet je wat gaaf is? Een keertje bij een hoefsmid zijn en samen van een paar paarden hun nagels knippen en hoefijzers smeden

Logo Huisdieren ziekenhuis

Huisdieren Ziekenhuis

Ik wilde het vroeger zelf ook…..Dierenarts worden. Dierenarts kunnen we je niet maken, maar je mag wel een keer met de dierenarts meewerken als assistent of assistente. hoe gaaf is dat?

Foto van kinderen Lasergame verhuur Westland

Lasergame Verhuur Westland

Wil je lekker buiten in het bos of park lasergamen met je vriendjes of familie? Lasergame Verhuur Westland stelt hiervoor lasergamepistolen en stoere legerkleding ter beschikking. We geven je uitleg en tips voor gave spellen, zodat jullie je urenlang lekker kunnen uitleven. Veel plezier!!

Logo Leukekinderfeestjes.nl

leuke-kinderfeestjes.nl

Popcorn, limonadefontein,vlot bouwen, bootje varen of iets anders?….. Dit kan hier allemaal! De eigenaar moest hier maar 3 seconden over nadenken. Natuurlijk doe ik mee!

Logo Onwijs Lekker Wateringen

Onwijs lekker!

Hier mogen de kinderen lekker iets maken met chocolade. En daarna natuurlijk zelf lekker opeten met papa en mama en je vriendjes

Logo 't Sonnetje

Pannekoek boerderij ‘t Sonnetje

Yes!!! Ook gaaf. Hier mag je met je ouders en uiteraard een vriendje erbij lekker je eigen pannenkoeken maken en versieren en uiteraard opeten. Ook de mislukte!

Party Bowling Westland

Ja, natuurlijk weten jullie wel wat bowlen is. Maar hebben jullie ooit achter mogen kijken wat er nou gebeurt met die kegels en ballen? Ik zal het vertellen …. Nee, doe ik niet. Alles word je uitgelegd als je er bent, mits je de bal kan optillen want je mag natuurlijk ook zelf even bowlen!

Foto Famblij

Plukkerij Framblij

Gezellig frambozen plukken en uiteraard met drinken erbij. Limonade of voor de dametjes een kopje thee. Je kunt er knuffelen met de rondhuppelende konijntjes en ben jij daar te stoer voor dan is er ook een speeltuintje!

Logo Politie Westland

Politie Westland

Politiebureau Westland wil samen met jou op pad. Kijken achter de schermen bij het werk van de politie. Wie weet mag je wel een stukje meerijden in een echte politieauto!

Logo Pure Passie

Pure Passie

Wil jij de uitdaging met de Chef kok aan gaan om te kijken wie beter kan koken? Ok laat maar zien dan! Pure Passie daagt je uit!

Logo R2 Transport

R2 Transport

Met stoere vrachtwagens puin rijden…. dat is pas gaaf!

Logo Radiocentraal FM

Radio Centraal Den Haag

Lekker even Radio DJ spelen bij een echte radio zender. Dat is best gaaf!

Foto Studio Lianne

Studio Lianna

Jeetje mama wat zie je er moe uit van al dat gerèn naar het ziekenhuis. Papa zegt het ook al. Weet je wat? Ik ga u eens een lekkere schoonheidsbehandeling geven samen met Lianne. Misschien krijg ik zelf ook wel een maskertje?

Logo Tennis Club Honselersdijk

Tennisclub Honselersdijk

Wimbledon zal nooit meer hetzelfde zijn , als deze kanjers een clinic of les hebben gehad bij Tennis Club Honselerdijk. Racket vast en gaan……..en uiteraard papa of mama verslaan!

Van der Ende Racing

Karten of lasergamen? Van der Ende racing wil jou graag leren om met zo’n supersnelle kart te rijden of wat dacht je van lasergamen. Vet gaaf!

Veenman Infra

Op een graafmachine of een tractor zitten? Of gewoon een berg grond verplaatsen met een shovel? Kom maar op Bob de bouwers, bij Veenman Westland kan dit!

Logo de Houtsnip

Vogelopvang De Houtsnip

Zuster of Broeder spelen is best gaaf. Dit keer niet voor mensen, maar voor zieke vogels en vogels die onder de smurrie zitten die helaas in zee drijft. Ook moeten sommige vogels nog wel gevoerd worden, maar dat gaat ook goed komen. Zwanen zijn wel groot, dus die doen ze zelf maar!

Logo Westbeach

Westbeach

Strandjutten …… Wat is dat nou weer? Nou,dat word je wel even geleerd,dat is niet zo moeilijk. Maar…….wie gaat de schat vinden op het strand? Jijzelf, je zus, je broer of je vriendjes?

Logo Westland Oldtimers

Westlands Oldtimers

Gezellig in een oldtimer rondrijden is best wel stoer natuurlijk…. Westland Oldtimers gaat dit regelen.

Logo van Westlandse Molens

Westlandse Molens

Gaaf!….Een keer mee met een echte Molenaar of boven op de molen staan terwijl hij hard draait en natuurlijk ook meehelpen met malen. Molen Windlust doet mee en ik denk dat alle andere Westlandse molens ook mee doen.